Reviews

Newest Reviews

  • Currently 5/5 Stars.

An instant classic. Apotheosis X

The Man on Sep 30th 2022, Version 1.0

Full disclosure: I did sounds, scripting, and testing for this. Nonetheless, I feel safe in saying it may well set a new standard for Marathon scenarios. The original already ranked among the best conversions ever created for Marathon, and this surpasses it in every way. The design is astonishing, the gameplay is consistently superb, and the atmosphere is otherworldly. The rest of us are going to have to step up our game. With all luck, this will go down along the likes of Tempus Irae, Rubicon, Eternal, and Phoenix as one of the best Marathon scenarios of all time. What are you waiting for? Download it already.


  • Currently 7/5 Stars.

science meets art Eat The Path

irons on Sep 26th 2022, Version 1.0

this guy has written compilers. but eat the path is his greatest accomplishment.


  • Currently 5/5 Stars.

blazing soundtrack NEFX - Brutal Wheels of Steel Forever

irons on Sep 26th 2022, Version 1

can't think of a more appropriate soundtrack for this game. unfortunately i don't own the original wheels but i can cry along to the music


  • Currently 5/5 Stars.

The epitome of mapping Imperium

Spooky on Sep 25th 2022, Version VI

Turnabout Intruders - masterful staircases, good flow, narrow ledges, satisfying gaps for viewing landscape texture around the perimeter of the map, interesting use of colours and textures and a sensible size for current multiplayer games style.

Inaugural Trams - masterfully crafted height map. Perfectly spaced towers in proportion to platform height. Dull grey dystopian feel with odd bits of snow (or ash?) looks cool.

Channel Z - a rather attractive compulsory sewer level.

The Tremelo Call - You know this map has some promise but doesnt seem finished. Good 5D staircase to build around. Something fishy about basalt columns, not your best work here, consider how they are generally in a field of similar size columns and the height can vary widely the base shape spacing not so much. Something to think about.


  • Currently 5/5 Stars.

Hell yeah brother Rubicon X Bloom & Monster Fix

Spooky on Sep 24th 2022, Version 1.0

Nice work


  • Currently 5/5 Stars.

Best Total Conversion Yet! Marathon: W'rkncacnter

emmetxrcmiy3 on Sep 20th 2022, Version 1.0

It adds so much to the story!

lol


  • Currently 5/5 Stars.

Incredible Scenario Vacation in Vilcabamba

MoppyPuppy on Sep 19th 2022, Version 1.0

This level is perfect. Peak Marathon. Light combat with enemies because the map is the primary antagonist.

Needed more of this.

This level is everything "Charon Doesn't Make Change" should have been.


  • Currently 3/5 Stars.

Uplink Chip Ruins the Game Marathon Dissent

MoppyPuppy on Sep 19th 2022, Version v1.2

This scenario is so interesting and the maps look great using mechanics like stealth to spice things up.

Then the game gets ruined because you can't find the uplink chip to progress.

If the developer of this scenario is still alive they should go in, give the terminals some much needed brevity, and provide some maps to the uplink chips that this scenario relies heavily upon.


  • Currently 5/5 Stars.

Makes old scenarios playable again. Eat The Path

MoppyPuppy on Sep 19th 2022, Version 1.0

This makes old scenarios playable because while the occasional scenario will have interesting maps the vast majority are ass when it comes to conveying what you're supposed to do.

I just got finished playing through Marathon Dissent and I definitely could have used this plugin to find the one chip, in the one closet, in the one room, mentioned in the one sentence, in the one terminal, hidden in a hopelessly cluttered map screen and glaciers of terminal text.


  • Currently 4/5 Stars.

Great scenario, minor issues Gemini Station

rzh on Sep 17th 2022, Version 2.0

I really enjoyed the look and feel of these maps. They are impressive in size and detail and the story is well-written, even if predictable.

Here are some minor observations though:

1) The scenario doesn't seem to be balanced for Total Carnage, as there were many moments when I had completely ran out of ammo, I had to bump the difficulty down a notch to make it bearable.

2) There seem to be some minor visual glitches and issues in some parts, I don't know if it's because of the conversion or original bugs of the scenario itself. I haven't played with any plugins, and I used the OpenGL rendering.

Almost all of them seem to be present in Deep Doodoo, where certain walls display what Doom players refer to as a "halls of mirrors" effect, quoting the Doom wiki: "a shimmering mass is visible in the empty space outside, composed of parts of previous frames of animation".

The airlock that connects the normal and underwater sections also suffers from this, in fact it's acting in reverse from what I can tell, since the room gets flooded when the underwater section is closed and becomes breathing-friendly when the door leading to the flooded reservoir is open (which is both taller than the airlock and filled to the top with water).

Another issue for me was that during the first playthrough, I got softlocked on Aquae Perturbae. I think I grabbed an uplink chip earlier than the game would've wanted me to, because no matter what I did, I couldn't place it in one of the slots, no access hatch was opened and I couldn't progress, this was aggravated by the fact there's no spoiler guide available, so I kept wandering for about an hour before I loaded an earlier save and was able to finish the level. Aquae Perturbae also sometimes crashed the game, but it seems to have only happened when the level got bugged.

So both of these levels seem to have some issues. I haven't noticed anything else so far, but I just played it once, so it's possible I might miss some other bugs or glitches.

Edit: found one more bug, on The Gauntlet reloading the fusion pistol is broken, your ammo gets set to 1 shot after reloading.


  • Currently 2/5 Stars.

Great mapping tricks but poor directions. Gemini Station

MoppyPuppy on Sep 16th 2022, Version 2.0

This scenario has so many mapping tricks but it does a piss poor job of conveying where you're supposed to be going and what you're supposed to be doing.

"Oooh, that's a cool lighting trick." "Where do I go now?" "What am I supposed to do?"

Awful. Having no idea where to go next is the kiss of death for any scenario.


  • Currently 4/5 Stars.

Solid. Marathon 1984

MoppyPuppy on Sep 14th 2022, Version

3 levels, I really like the mapping style. The third level is the very best and is a great take on human environments.

This scenario has a particular section that makes BoB's formidable due to very thoughtful enemy placement where in which you can't always see where you're being shot from.

I've never played a scenario that had me spraying the assault rifle wildly in the general direction muzzle flashes and fusion bolts.

It could have used two more terminals to explain that the tan colored Vac-Bobs are on your side.

Most of all, at no point during the scenario was I ever confused as to what I should be doing or where to go.


  • Currently 5/5 Stars.

flappyboi attack The Flappyboi Incident

danrocno on Sep 12th 2022, Version 1.1

waaaaaaaaaaaaaah


  • Currently 5/5 Stars.

gratitude Marathon RED Addenda (fixed)

The Last Nakh on Sep 9th 2022, Version 3

Hey, thank you for editing this. I last used my copy with an old Aleph One, so I didn't know that it doesn't run with newer builds. Or, maybe when I changed the indentation for my upload, I made some mistakes; that is more likely…

Either way, thank you!


  • Currently 5/5 Stars.

Finally, Marathon has as many flappybois as it’s always deserved The Flappyboi Incident

The Man on Aug 9th 2022, Version 1.1

This is a truly glorious day.


  • Currently 1/5 Stars.

I don't like all this self-promotion NEFX Netmaps

Da Mang on Jul 1st 2022, Version 21

As the co-creator of Marathon: Eternal, Marathon: Tempus Irae, Marathon: Phoenix (remastered soundtrack! :monster:), Marathon: Where Monsters are in Dreams, and soon to be Marathon: Rubicon, I feel that I have a certain authority to speak to the quality of Marathon content, both insofar as it pertains to modern-day sensibilities such as Music!, as well as to offer my assistance (whether you want it or not!). Having conducted a thorough review of this map, I can say with certainty that lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt ex ac leo egestas, ac porta justo iaculis. Quisque justo orci, pulvinar sit amet lectus ac, volutpat fringilla sapien. Phasellus condimentum rhoncus turpis, euismod pretium quam porttitor vitae. Morbi sodales, urna non condimentum pellentesque, libero ante varius quam, eu finibus tortor magna non nulla. Fusce commodo felis eget lacus pulvinar, sed interdum enim pulvinar. Fusce suscipit vitae urna et efficitur. Vivamus eget nunc felis. Morbi iaculis turpis in condimentum egestas. Duis ac euismod urna, commodo volutpat ex. Suspendisse cursus erat et semper rhoncus. Ut non cursus felis.

Nam convallis ex a enim interdum, sit amet placerat velit fermentum. Praesent lacinia facilisis arcu, vehicula consectetur neque scelerisque ac. Aliquam ultricies finibus ex, sit amet viverra ligula pharetra at. Quisque vulputate viverra mi, a placerat metus dignissim a. Cras dictum id nulla id vehicula. Sed molestie blandit ultrices. Aliquam quis dui nulla. Quisque ut nulla eu metus iaculis consectetur. Nulla aliquam, mi ac convallis congue, metus augue placerat erat, tincidunt hendrerit nisi erat id sem. Curabitur id enim vitae lectus pretium laoreet eu non leo. Mauris ac neque a quam congue sollicitudin ut a tellus.

Integer feugiat risus lacus, quis volutpat enim varius nec. Nulla sit amet mi ut turpis consectetur ultricies. Proin pharetra cursus massa ac molestie. Etiam scelerisque sit amet ex quis finibus. In tristique diam ultricies molestie ultricies. Donec non dui vitae justo placerat dictum. Ut porta, mi eget ullamcorper dapibus, ligula nulla bibendum tellus, eu ullamcorper sem velit a neque. Vivamus eu est maximus, tincidunt arcu non, feugiat nibh. Mauris ut purus a nisi tincidunt tempus sit amet ut risus. Quisque tempor ex turpis, quis gravida purus lacinia sit amet.

Nam sed iaculis metus. Suspendisse aliquam malesuada elementum. Nunc odio turpis, pharetra id iaculis vitae, cursus ac elit. Praesent in tellus sollicitudin, commodo dui sit amet, malesuada elit. Donec efficitur dictum tortor, in tempus quam placerat et. Proin malesuada lectus quis mi maximus commodo. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nulla quis lectus sed orci semper tincidunt eu non elit. Ut vel ante eros. Mauris eu orci molestie, feugiat erat consequat, tempor orci. Donec sit amet neque eget nibh volutpat euismod. Pellentesque elit nisl, sagittis eu sapien fringilla, porta accumsan quam.

Cras placerat luctus arcu. Aliquam consectetur ac sapien ac aliquam. Integer rutrum sed ante quis volutpat. In aliquet tellus iaculis massa rhoncus, eu aliquet dui elementum. Donec volutpat molestie finibus. Sed ac fringilla elit, et venenatis est. Suspendisse orci eros, condimentum sit amet velit ut, aliquam dictum lorem. Nunc vitae nisl arcu.

Maecenas ac consectetur purus, nec rhoncus ipsum. Sed lobortis massa et iaculis vulputate. Quisque vestibulum arcu non diam mollis lobortis. Pellentesque at lorem posuere, efficitur massa eget, aliquam mauris. Donec imperdiet sit amet nibh at malesuada. Cras ut tempor turpis, sed auctor sapien. Donec tincidunt ante sit amet metus condimentum, quis dapibus felis hendrerit. Nam accumsan aliquet lorem, ut luctus elit maximus a. Donec rhoncus leo dolor, ut bibendum massa ultricies vitae. Donec eget eros non velit tempor fermentum vel egestas dui. Ut turpis lacus, accumsan quis volutpat id, tempor sagittis velit. Proin egestas justo felis, vitae tincidunt tellus venenatis et. Vestibulum id metus sit amet elit dictum varius. Nulla sollicitudin magna ex, non feugiat diam posuere laoreet.

Mauris in ultricies risus, sed luctus sapien. Phasellus vitae tempor lorem, nec vehicula est. Pellentesque eleifend dictum nibh, malesuada lobortis justo iaculis ut. Nullam enim magna, convallis in tristique a, ornare in elit. Vestibulum fermentum ipsum ante, ac tristique purus pretium ac. Duis ante orci, tempus et dui in, porttitor interdum ipsum. Aliquam rhoncus nisl quis lobortis sollicitudin. In laoreet, libero nec ornare interdum, velit dolor bibendum urna, id commodo justo enim a tortor. Sed consequat posuere nulla vitae elementum. Duis porttitor sit amet orci sed finibus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut vel lectus porta est pharetra vehicula. Cras volutpat mauris quis eros commodo, id ornare libero interdum. Suspendisse potenti.

Ut auctor varius diam, ut congue odio fringilla ut. Suspendisse aliquam mattis magna in gravida. Nulla porttitor massa sit amet metus faucibus eleifend. Nulla fermentum sollicitudin arcu, sit amet ornare nibh fringilla eu. Quisque iaculis mi ac leo vulputate ultrices. Donec a leo sed urna venenatis aliquet. Sed in malesuada nunc. Vivamus cursus, nibh id sagittis aliquet, nulla metus tempor lectus, eu porta mauris quam at risus. Nunc ut suscipit tellus, quis placerat ante. Fusce quam magna, dapibus sit amet ultricies a, malesuada blandit dui. Duis fermentum erat at placerat convallis.

Aliquam in enim quis ligula imperdiet porttitor. Proin rhoncus blandit molestie. Nunc rutrum malesuada pretium. In sollicitudin ipsum non imperdiet dictum. Donec et rhoncus ligula. Nullam pellentesque, neque ac auctor congue, leo eros rhoncus est, nec rhoncus erat lectus ut velit. Nunc nec rutrum ante, a hendrerit arcu. Nunc sollicitudin gravida mauris eu rhoncus. Donec at pellentesque risus, at finibus urna. Phasellus maximus sed elit nec ultrices. Nam lacinia lacus at volutpat dictum. Sed eu ligula lectus.

Aliquam vel metus vitae lectus commodo ultrices nec sed est. Integer tempor euismod mi sed maximus. Donec consequat arcu nisi, ornare commodo ante auctor laoreet. Vestibulum id semper orci. Quisque neque leo, eleifend et hendrerit a, fringilla non est. Etiam bibendum facilisis orci, in euismod sapien iaculis quis. Nam id tortor sit amet sapien bibendum efficitur in vestibulum justo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed et orci massa. Nulla et libero nec lorem dignissim viverra ut a nisi.

Donec in tristique nunc. Pellentesque tincidunt felis condimentum felis facilisis, at tincidunt eros pharetra. Suspendisse potenti. Maecenas sed consectetur enim. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Donec felis nulla, sodales at quam ac, ultricies tempor dui. Phasellus nisl mauris, dignissim sed mi quis, mollis suscipit dolor. Vivamus varius lectus vitae consectetur tincidunt. Maecenas sollicitudin nunc in porttitor luctus. Etiam gravida risus sit amet arcu volutpat gravida. Vivamus et pellentesque ligula, eu accumsan urna.

Ut ultrices elementum auctor. Aliquam ligula risus, aliquam at justo a, tempor aliquam risus. Nam nec aliquet ipsum. Ut a risus suscipit, rhoncus dolor et, pellentesque elit. Nunc feugiat lectus urna, sed imperdiet nisl lacinia sit amet. Aenean sapien lorem, molestie ac lacinia id, efficitur eget ante. Nullam pharetra gravida egestas. Praesent risus mauris, vehicula quis suscipit hendrerit, placerat ut augue. Sed fermentum sapien sit amet enim tristique, ut consequat metus porttitor. Vestibulum porttitor tellus nunc, vel laoreet ligula suscipit in.

Nunc consectetur mauris et sodales aliquam. Donec vel tempus nibh. Cras congue neque sit amet erat egestas, vel elementum orci eleifend. Nulla convallis feugiat massa, id sollicitudin ante malesuada in. Morbi volutpat, diam feugiat mollis volutpat, orci diam gravida sem, ac aliquam libero sem sit amet eros. Vivamus semper, magna non blandit dignissim, urna enim egestas massa, vel ultricies nisl mauris eu elit. Pellentesque vel mi a nisi condimentum aliquam a vestibulum est. Morbi dapibus porttitor sagittis. Praesent placerat quis felis id tempor. Maecenas velit turpis, venenatis elementum tempor ut, consequat blandit dolor. Sed pellentesque lectus nec eleifend eleifend. Pellentesque dignissim quis nulla id placerat. Aenean quis eleifend metus. In lorem ex, tristique nec est sollicitudin, iaculis ultrices quam.

Duis elementum, purus sit amet tempor ullamcorper, diam tellus convallis elit, ac fermentum augue tellus vitae quam. Donec suscipit laoreet placerat. In sollicitudin lectus vulputate lectus condimentum, in commodo elit consectetur. Praesent diam enim, auctor a nibh sed, sollicitudin feugiat quam. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Suspendisse ut cursus magna, eu auctor dolor. Vestibulum sollicitudin magna sit amet vehicula fermentum. Pellentesque mollis metus ex, sit amet gravida urna imperdiet eget. Cras eu orci in metus molestie egestas vel at risus. Quisque lectus arcu, ultrices quis eleifend sit amet, volutpat in ipsum.

In a lectus in arcu hendrerit congue egestas nec massa. Nullam euismod ligula at diam consectetur, at ullamcorper risus luctus. Nulla porttitor leo dolor, et consequat ante elementum eu. Donec vel nisi ut mauris maximus cursus. Nulla mi quam, malesuada sit amet aliquam a, faucibus non lacus. Nam sodales urna non tellus accumsan sodales. Vestibulum a lectus vitae ante semper consectetur sed sit amet sem. Praesent varius vehicula porta. Sed malesuada, lacus non molestie hendrerit, lorem purus sollicitudin dolor, vel pretium sapien justo ut nulla. Duis tempus dapibus posuere.

In elementum faucibus mi. Pellentesque volutpat, nisl nec laoreet accumsan, metus mi porttitor ante, commodo consectetur risus eros nec ex. Mauris pharetra in risus eget laoreet. Vivamus fermentum, quam vitae rhoncus suscipit, justo dui aliquam massa, sed facilisis risus enim eu lectus. Donec sed quam a mauris consectetur fermentum. Pellentesque orci elit, aliquet et elit non, vehicula vulputate erat. In nec massa eu ante pretium hendrerit a in nisi. Proin sapien velit, pretium sed odio quis, aliquet molestie odio. Nunc varius, nisl a placerat iaculis, ante risus euismod enim, sagittis elementum elit neque et eros. In congue, orci eget viverra tincidunt, arcu velit condimentum lorem, non mattis ante orci non neque. Mauris dapibus dui urna.

Suspendisse euismod fermentum nunc, non cursus massa egestas eu. Vivamus at fermentum erat. Maecenas pharetra arcu in justo fringilla porttitor. Morbi sit amet massa et massa facilisis ultrices. Integer in tellus aliquam, commodo nibh at, vulputate velit. Suspendisse tincidunt odio eu facilisis feugiat. Etiam auctor ligula diam, at commodo arcu porttitor a. Vivamus vel dui lacus. Phasellus nec eros pretium, pulvinar dolor eu, convallis ante. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris et tortor eu dolor iaculis finibus id ac lectus. Maecenas vel lectus scelerisque, interdum enim nec, interdum leo. Suspendisse aliquet ante iaculis bibendum blandit. Praesent id dignissim nulla, id consectetur magna. Curabitur pulvinar nunc a vestibulum mattis. Aliquam congue ipsum erat, at vestibulum elit pretium a.

Aliquam vel turpis nulla. Curabitur id volutpat urna. Aliquam erat volutpat. Phasellus sit amet luctus ante. Duis auctor arcu pretium, accumsan felis in, lobortis sapien. Maecenas lacinia tincidunt risus sit amet venenatis. Pellentesque sed scelerisque sapien. Phasellus tincidunt orci ac augue maximus euismod. Morbi sit amet diam ut turpis pharetra accumsan. Morbi nec vehicula neque.

Curabitur consectetur congue vehicula. Donec lobortis dui vitae neque finibus euismod. Ut scelerisque tempus neque, eu sodales nibh placerat vel. Sed eu lorem in felis tincidunt molestie. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Maecenas vel elit gravida, consectetur nisl eu, lacinia leo. Sed auctor urna tortor, sit amet auctor magna porta a. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Etiam volutpat varius libero, ultricies lacinia justo pellentesque sit amet. Vivamus elementum faucibus tellus convallis cursus.

Aenean tincidunt tellus mi, a vulputate est tincidunt sit amet. Vestibulum hendrerit dictum eros, eu interdum lectus. Quisque vehicula ipsum iaculis mollis congue. Nunc dui dui, sodales in mi sit amet, dapibus mollis eros. Nulla posuere libero sit amet mauris fringilla, nec tincidunt odio finibus. Donec erat massa, tempus et elementum vel, commodo a ante. Sed maximus vel arcu id fermentum. Ut egestas massa et eros cursus ultrices. Duis venenatis sem eget lectus lobortis, sit amet volutpat nisl dapibus. Nunc maximus rhoncus nisi, id venenatis nisi accumsan quis. In hac habitasse platea dictumst. Suspendisse eleifend mauris eget orci mattis, id vulputate lacus tincidunt. Vivamus luctus efficitur turpis, id pellentesque erat.

In ut sapien ligula. Donec egestas nibh nisl, non dignissim ipsum auctor efficitur. Nunc eget felis tellus. Nam ultrices enim ex, vitae venenatis urna efficitur ac. Aliquam erat volutpat. Curabitur et dictum nunc, ac posuere quam. Pellentesque non justo et elit egestas sollicitudin. Quisque efficitur a nulla eu eleifend. Morbi sodales risus eu augue venenatis sollicitudin. Donec pretium dolor vitae mauris suscipit fermentum.

Mauris nisi enim, fringilla accumsan nisi id, viverra cursus mauris. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Pellentesque volutpat vulputate ipsum at aliquet. Etiam malesuada dui non sapien dignissim, ac cursus tellus mollis. Aliquam neque nisi, placerat eget nibh lacinia, lacinia posuere ante. Donec id ullamcorper libero. Suspendisse nec leo metus. Aliquam hendrerit elit non ipsum maximus, vitae ullamcorper turpis iaculis. In eu tellus in nibh congue sollicitudin vel vitae urna. Duis ullamcorper ex eu massa iaculis, ut volutpat massa tincidunt. Cras ullamcorper ullamcorper tincidunt. Vestibulum eu arcu eu eros rutrum finibus cursus a neque. Phasellus vel nulla cursus, fermentum tellus ac, aliquam massa.

Suspendisse suscipit odio quis efficitur malesuada. Morbi elementum ipsum a turpis elementum, id dictum diam iaculis. Quisque euismod ullamcorper odio, eget ultrices ante rhoncus sit amet. Donec non nibh gravida, congue justo et, molestie eros. Quisque ut turpis efficitur, tempor felis et, aliquam magna. Nam dignissim dictum nulla vel elementum. Donec consequat pulvinar turpis, sit amet condimentum ipsum elementum sed. Curabitur rhoncus augue id fermentum sodales. Pellentesque mollis vel dui vitae vehicula. Morbi posuere eget nibh non suscipit. Donec lorem nulla, pretium sed quam id, posuere ultrices massa. Sed aliquam varius purus, non varius orci.

Proin auctor turpis vel leo aliquet, ac faucibus lectus molestie. Proin pulvinar nibh orci. Nullam diam lectus, porta sit amet sem non, cursus dictum magna. Quisque lobortis lacus in turpis posuere blandit. Nunc dolor neque, vehicula sed sapien eu, venenatis facilisis orci. Donec nulla ante, faucibus nec hendrerit ac, consectetur nec nulla. Sed turpis odio, condimentum at rhoncus vel, dignissim nec est. Suspendisse vehicula sapien quis maximus pretium. Phasellus dapibus enim in est pellentesque dignissim non vitae urna. Nam varius malesuada posuere. Ut et diam eget justo blandit bibendum id id tellus. Vivamus non semper felis.

Sed non sapien vitae tortor egestas rhoncus nec vestibulum dolor. Donec faucibus justo lorem, et porta massa euismod placerat. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Integer tristique consequat tellus, vitae ultricies est laoreet sit amet. In vestibulum lobortis feugiat. Aenean a quam at ipsum tristique interdum. Suspendisse pulvinar ante vitae urna commodo elementum. Duis tristique erat vitae diam pretium lobortis. Sed fermentum sapien libero, non ullamcorper velit faucibus a. Aliquam ultricies posuere volutpat. Curabitur ultricies fringilla sapien, vel feugiat dui malesuada non. Curabitur in condimentum nulla. Nam non auctor eros. Cras fringilla mi vel egestas eleifend. Sed suscipit nisl ac quam porta semper.

Ut facilisis lacus quis tempus faucibus. Donec sit amet libero et nibh gravida congue. Ut venenatis metus a volutpat tempor. Integer rhoncus ligula nec elit sollicitudin, ut interdum tellus scelerisque. Fusce venenatis massa a odio commodo, nec posuere nibh efficitur. Cras hendrerit iaculis turpis nec auctor. Aenean sagittis malesuada metus, vel porta nibh pretium ut. Vestibulum dui nulla, tristique at egestas eget, laoreet at ipsum. Donec fermentum augue vitae dolor pulvinar egestas. Donec mollis, ligula in placerat euismod, augue metus aliquam augue, quis ornare magna orci mattis leo. Vestibulum sed enim faucibus, gravida nulla vel, aliquet nulla. Nulla pellentesque malesuada eros in semper. Fusce non semper metus.

Pellentesque gravida ullamcorper augue. Nulla consequat metus at massa rutrum, at pharetra lectus congue. Mauris congue eget neque non imperdiet. Maecenas sit amet orci id ligula tempor vulputate. Donec euismod finibus mi, vitae vulputate lorem bibendum quis. Praesent ex lectus, posuere eu luctus ut, pellentesque ac mauris. Proin tempor ipsum eu nulla tempus posuere. Nullam a odio tincidunt, sagittis orci eu, sodales massa. Aliquam viverra justo id risus vehicula, vitae bibendum mi pellentesque. Maecenas efficitur nulla enim, vitae vestibulum lectus molestie at. Nam lacinia sapien eget eros porttitor, quis bibendum magna egestas. Quisque sem ante, malesuada ac neque at, sollicitudin bibendum mi. Curabitur pretium massa elit, ac fringilla nulla dignissim at.

Morbi eget lectus quis erat rhoncus tempor vitae eget odio. In hac habitasse platea dictumst. Vivamus lobortis mauris in elit vehicula mattis. Nullam sed gravida urna. Quisque eget suscipit quam. Pellentesque commodo lectus ac magna auctor tempor. Sed luctus arcu eu nunc luctus congue. Sed vitae neque a orci venenatis semper. Nulla fermentum mi sem. Phasellus quis efficitur lacus. Cras sollicitudin gravida felis sit amet rutrum. Integer auctor malesuada magna quis pharetra. Pellentesque faucibus ultrices sollicitudin. Nulla placerat mi vel posuere euismod.

Duis porta massa vel auctor rhoncus. Sed sed nibh sodales, vulputate justo a, porttitor diam. Suspendisse potenti. Nullam nec ante dapibus, aliquam elit sit amet, volutpat dolor. Aliquam sodales felis urna, id vehicula erat placerat ac. In non rutrum magna. Morbi gravida neque sed tortor tempor, vitae maximus mauris pharetra. Quisque egestas tincidunt risus, non elementum tellus sollicitudin ac. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Maecenas maximus mi augue, eget dictum turpis volutpat at. Vestibulum ac magna tincidunt, tincidunt ligula quis, fringilla erat. Pellentesque quis viverra dolor, quis pulvinar nunc. Aenean id dignissim mauris, non tincidunt risus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque scelerisque sem vel felis lacinia hendrerit. Aenean enim odio, pellentesque in mi ut, feugiat facilisis mauris.

Curabitur quis lacinia odio, nec lacinia tortor. Nam sodales facilisis mi nec luctus. Praesent et ligula sed mauris venenatis eleifend a quis ipsum. Sed orci nibh, dignissim quis consectetur id, aliquam vitae justo. Nullam ut nisl sit amet lectus malesuada suscipit. Duis eu dui metus. Mauris et bibendum ex. Suspendisse est turpis, eleifend quis sem ac, gravida sodales nisl. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Curabitur in est posuere, cursus nibh commodo, ullamcorper erat. Nam augue nunc, pretium id libero id, porta placerat velit. Vivamus et sapien eu tortor commodo volutpat.

Phasellus dapibus, ex non faucibus aliquam, lorem nibh lobortis justo, at pharetra risus eros sed ipsum. Nullam scelerisque neque augue. Proin in vehicula ex. Proin ut semper lectus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Donec ac nisi at mi sagittis luctus id eleifend tellus. Nunc posuere dolor risus, in sodales risus suscipit ut. Duis ultrices leo in tristique lobortis. Duis scelerisque efficitur sapien, non consectetur erat facilisis nec. Maecenas finibus dolor id varius efficitur. Nulla malesuada ut lorem aliquet bibendum. Vivamus tincidunt tellus ut tincidunt gravida. Etiam pellentesque blandit sem et lobortis. Suspendisse potenti.

Ut imperdiet semper libero, nec laoreet mauris pulvinar quis. Mauris sit amet leo quis enim euismod auctor. Cras iaculis dolor a tortor tincidunt, id sagittis eros commodo. Nulla eu massa maximus libero ultricies vulputate feugiat mattis ligula. Praesent faucibus aliquet felis at vehicula. In sed semper mi. Pellentesque vestibulum vitae urna sed vulputate. Vestibulum eu quam at tellus convallis viverra id a nunc. Praesent pretium erat id ante dapibus, ut sagittis sem eleifend. Proin id varius ex, eget blandit mi. Aliquam eleifend nunc at magna mattis vehicula et sit amet magna.

Maecenas congue interdum velit a laoreet. Donec ac tincidunt sapien. Donec metus leo, laoreet a purus et, aliquam porta nulla. Sed purus justo, gravida id cursus commodo, blandit a augue. Nullam quis porttitor nisi. Integer tristique turpis et urna ultricies, at feugiat sapien fermentum. Ut velit orci, tincidunt in lobortis vel, egestas nec nisl. Aenean eget arcu sapien. Pellentesque semper libero a erat pellentesque, sed scelerisque nisi rutrum.

Sed quis odio et sem pulvinar eleifend. Sed imperdiet, quam at gravida finibus, nibh lectus commodo magna, quis euismod eros velit quis dui. Nunc eu neque maximus ipsum viverra commodo. Aliquam ut cursus felis. Fusce diam sapien, ultricies non risus vitae, venenatis porta metus. Sed vel diam lacinia, elementum nulla et, accumsan nulla. Aliquam ultrices turpis et est ultricies, molestie consectetur urna vestibulum. Nulla posuere aliquam ligula vel iaculis. Pellentesque rhoncus justo a ex semper porta. Nullam dolor sem, congue ut lorem a, commodo volutpat turpis. Suspendisse potenti.

In fringilla dui et risus interdum, vitae luctus ligula molestie. Suspendisse potenti. Pellentesque erat erat, eleifend nec lectus in, finibus tempus lectus. Sed fermentum at justo at cursus. Suspendisse potenti. Nulla in tortor a leo faucibus sollicitudin. Quisque sollicitudin metus odio, a tincidunt libero aliquet a. Nunc massa erat, rhoncus sit amet ultricies a, rutrum eget libero. Quisque eu leo fermentum, condimentum odio quis, volutpat justo. Vestibulum nec purus a ex lobortis posuere vehicula vel justo. Aenean lacinia magna elit, aliquam maximus odio molestie at. Nullam ultricies turpis eu malesuada vulputate. Curabitur sodales nisi quis lacus hendrerit suscipit.

Quisque semper dui urna, vel pulvinar est viverra nec. Morbi non mauris in metus ullamcorper vestibulum vel eu dolor. Aenean rhoncus magna sed elit fringilla suscipit. Pellentesque in tortor dui. Mauris consectetur lectus justo, et elementum justo lacinia a. Cras sed leo pellentesque, placerat justo vitae, iaculis diam. Nulla porttitor lacus quis congue vehicula. Duis quis varius urna. Mauris laoreet arcu sit amet quam vestibulum, sit amet porta neque porta. Quisque condimentum elementum est, et ultrices nunc aliquet ut. Nullam suscipit at turpis quis aliquet. Etiam luctus orci tortor, quis iaculis metus blandit ac.

Proin est nisl, bibendum luctus congue id, varius id nibh. Morbi facilisis, nisl ullamcorper tincidunt feugiat, risus ligula efficitur enim, feugiat convallis justo risus sit amet tellus. Maecenas scelerisque tincidunt bibendum. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Curabitur enim nibh, mollis et blandit et, sodales quis diam. Aenean a feugiat augue. Pellentesque ut eros quis risus rutrum tempus. Quisque sed tempor sem, et rhoncus nisi. Quisque enim felis, commodo ut porta et, mollis ac leo. Ut eget augue fermentum, euismod quam non, pulvinar neque. Proin gravida in purus et ultrices. Aliquam non lectus lobortis, consequat tortor ut, suscipit urna. Fusce sed mi nibh.

Cras ullamcorper nunc sed tellus hendrerit, a condimentum elit tempus. Praesent vel sem ut magna egestas rhoncus viverra at odio. Nullam lacinia vulputate erat vitae convallis. Nullam fringilla mi blandit velit rutrum lacinia. In sed orci elit. Phasellus pulvinar volutpat magna vel venenatis. Mauris augue massa, malesuada a velit vitae, vestibulum bibendum nunc. Pellentesque et interdum est. Fusce egestas, turpis in aliquam laoreet, mauris sapien sollicitudin urna, ut facilisis lectus velit fringilla ipsum. Mauris a eros malesuada, lacinia urna quis, pretium ipsum. Vivamus tempor enim et erat varius, sit amet mattis lacus sagittis.

Phasellus tempus commodo orci, vel pharetra odio facilisis eu. Aliquam id laoreet arcu, in tempor ligula. Aliquam semper volutpat risus, et imperdiet eros tincidunt ac. Etiam feugiat, libero quis elementum dignissim, sapien arcu posuere lacus, et dapibus ante dui in magna. Suspendisse et egestas risus. Vivamus ultricies, mauris non scelerisque ullamcorper, ligula justo mollis ligula, non dictum libero ante non quam. Aenean molestie tellus at velit condimentum varius. Quisque in dignissim ligula. Donec maximus sodales metus vel ornare. Quisque varius augue ac mauris egestas consequat. Nunc sollicitudin dignissim sem elementum suscipit.

Nulla pellentesque neque turpis, ac posuere ex pulvinar in. Ut placerat non orci vitae maximus. In vitae neque facilisis, efficitur mauris quis, porttitor ligula. Donec fringilla commodo purus, vitae volutpat magna. Vivamus quis risus in nisi vulputate venenatis. Proin eget vestibulum orci. Vestibulum turpis magna, elementum ut augue eget, tristique porttitor felis. Sed feugiat convallis scelerisque. Aenean vel feugiat neque.


“People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.” —V, V for Vendetta (Alan Moore)

“The trouble is that we have a bad habit, encouraged by pedants and sophisticates, of considering happiness as something rather stupid. Only pain is intellectual, only evil interesting. This is the treason of the artist: a refusal to admit the banality of evil and the terrible boredom of pain. If you can’t lick ’em, join ’em. If it hurts, repeat it. But to praise despair is to condemn delight, to embrace violence is to lose hold of everything else. We have almost lost hold; we can no longer describe happy man, nor make any celebration of joy.” —Ursula K. Le Guin, “The Ones Who Walk Away from Omelas”

“If others had not been foolish, we should be so.” —William Blake, The Marriage of Heaven and Hell

“The law cannot protect anyone unless it binds everyone; and it cannot bind anyone unless it protects everyone.” —Frank Wilhoit


  • Currently 5/5 Stars.

nobody NEFX Netmaps

cookedbread on Jun 30th 2022, Version 21

nobody does squares like adminn_1 does

review concluded


  • Currently 1/5 Stars.

Does not run, but... Marathon Red addenda

Iritscen on Jun 21st 2022, Version 2

...see the version of the file here, where I corrected the errors in the MML: http://simplici7y.com/items/marathon-red-addenda-fixed

I also removed the red fog, since fog was not a feature of Infinity and thus RED did not have it.


  • Currently 4/5 Stars.

my review of wrks review is 5/5 and my review of this file is 3/5 so avg is 4/5 i think NEFX Physics Files

irons on Jun 16th 2022, Version 2

make sure you use charlemagne for all yhour phuycsics needs

send me alcohol


  • Currently 5/5 Stars.

Best "BOBs Gone Wild" since Pfhorn Every BoB For Themselves: Netscript Pack

Adminn_1 on Jun 15th 2022, Version

It's true.


  • Currently 1/5 Stars.

Negative, negative, no no no SnorkPak

Adminn_1 on Jun 15th 2022, Version (1996)

I ha to rip off Wacky Jacks while meeting my negative review quota to make a point.


  • Currently 5/5 Stars.

Good for posters Marathon Trilogy Upscaled Weapons, Textures, Monsters, Scenery, Landscapes

Adminn_1 on Jun 15th 2022, Version 1.0

Despite what I said earlier about the gritty pixels, these are more poster-worthy.


  • Currently 5/5 Stars.

Good just in concept Google Translated Bob and VacBob Lines

Adminn_1 on Jun 15th 2022, Version 1.0

Make things make no sense.


  • Currently 3/5 Stars.

Gotta be purist HD AOPID Graphics

Adminn_1 on Jun 15th 2022, Version 1.1

It's good, but nothing beats gritty cult pixels.


  • Currently 5/5 Stars.

this man is the devil and he's poisoning the minds of children NEFX Lua Scripts

irons on Jun 8th 2022, Version 2

thats a good thing.

havent played the scripts but i like his ascii art

5/5 at least, maybe even 6/6

p.s. yuor ascii art has some spelling errors according to microsoft


  • Currently 5/5 Stars.

thrilling gameplay action Marathon 4

danrocno on May 24th 2022, Version 1.0

cool gameplay game video game action with cool and action gaming for gamers and free gaming items with free and cool action cool and gaming action for cool and epic action of coolness


  • Currently 5/5 Stars.

Nice idea Fullscreen Corner HUD

Adminn_1 on May 24th 2022, Version 1.0

Keep things out of the way. Thanks!


  • Currently 1/5 Stars.

Oh come on Gladiator Netmap Pack

Adminn_1 on May 24th 2022, Version 1.0

It might be good, but do you think I'm going to admit that NOW?!


  • Currently 5/5 Stars.

Good because it annoys Douchetower MPiD Beta

Adminn_1 on May 24th 2022, Version

Nelson laugh